fbpx

Streekproducten-route

De hele dag onder de pannen. Start de dag met een bijzondere route door de peel-gemeenten om te eindigen met een heerlijk diner.

Een route langs leveranciers van streekproducten. Haal de verse ingrediënten vers bij de boer, hoor én zie het verhaal achter de verse producten. Bereid de verse ingrediënten boven het kampvuur en geniet tot slot van een heerlijk vers bereid drie gangen diner, vers van het vuur.

Streekproducten uit de Peel

Een streek waar veel verschillende voedselproducten geproduceerd worden. Op grote en kleine schaal, in combinatie met zorg, gangbaar en biologisch. Met de streekproducten-route neem ik je mee langs de pareltjes van streekproducten die de Peel te bieden heeft.

Fietsroute – streekproducten scoren

Met jouw groep stap je samen op de fiets, om verschillende lokale bedrijven te bezoeken. Kom met je eigen fiets, of kies een van de vervoersmiddelen van Hoeve Sam Sam. De Tandem, Loopfiets en TukTuk zijn geschikt voor de Streekproducten route. Met een mandje en een boodschappenlijstje maak je bij elke locatie een bliksembezoek. Zie je waar de producten gemaakt worden én koop je een van de verse producten in de winkel van de lokale boer.

Koken op Kampvuur

De route eindigt op De Longhorn Ranch, waar jullie samen een heerlijk maal gaan bereiden met de streekproducten die jullie zojuist in de regio verzameld hebben. Deze ingrediënten zijn de basis voor de workshop koken op kampvuur. Een authentieke en uitdagende manier om jullie eten te bereiden.

Wat krijg je dan

  • Een bijzondere route door de peel-gemeenten
  • Een boodschappenmandje
  • Boodschappenlijstje
  • Gevulde portemonnee
  • Leuke locaties, hoor én zie het verhaal achter de streekproducten.
  • Workshop koken op kampvuur – met verse streekproducten
  • Diner van het kampvuur
  • Dagvullend programma (+- 7 uur)

€60,- p.p. (op basis van eigen vervoer)
€72,50 p.p. Streekproductenroute met de Tandem
€87,50 p.p. Streekproductenroute de Loopfiets
€99,50 p.p. Streekproductenroute met Cabrio Tuk

Bij ontvangst een kopje koffie/thee en op de route lunchen?
Ook dat verzorgen we voor je.
Voor €4,50 p.p. extra ontvangen we je met koffie/thee en gebak.
En voor €8,50 p.p. verzorgen we een knapzak gevuld met heerlijke streekproducten. Uitermate geschikt voor een picknick op de route.

Route door de Peel

Omgeving Someren en de Peel heeft een landbouw hart. In de schaduw van de steden Eindhoven, Helmond en Weert ligt een natuurlijke omgeving waar veel landbouwers, boeren en agrariërs gevestigd zijn. Elke dag, voor dag en dauw, staan zij op om hun dieren te verzorgen of de verse oogst van het land te halen.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress