fbpx

Surf & Turf Deluxe

Het Surf & Turf Deluxe arrangement is het beste van twee werelden. De mooiste ingrediënten van vis en vlees vormen samen een luxe 5-gangen diner van het kampvuur.

Het beloofd een culinaire avond te worden. Samen bereiden jullie een heerlijk diner boven het kampvuur, met als hoofdingrediënten heerlijke stukken vlees en vis. Vers van de visboer én slager. Grillen, stoven, koken, bakken op het kampvuur, er zijn ontelbare bereidingswijze mogelijk. Daar gaan jullie kennis mee maken tijdens de workshop koken op kampvuur.

Maak samen de vuren waar jullie op gaan koken. Volg onder begeleiding de authentieke recepten. Een voor een verschijnen de gerechten op tafel om samen een verrassend 5-gangen diner te vormen. Proef samen van de bijzondere vlees en visgerechten van jullie eigen hand, met bij elk gerecht een geselecteerde wijn of speciaalbier. Een bijzondere culinaire ervaring met vrienden, familie, collega’s, je netwerk of een andere bijzonder leuke groep mensen.

Surf & Turf Deluxe

Duur: 4,5 uur
Kosten: €75,- per persoon

Inbegrepen:
– Outdoor cooking workshop
– Verse ingrediënten
– Vijf luxe vis én vleesgerechten van het kampvuur
– Bijpassende wijnen en speciaalbieren
– BTW

Locatie:
U bent welkom op mijn locatie De Longhorn Ranch in Someren voor het Surf & Turf Deluxe programma.
Heeft u zelf een leuke locatie waar u wilt BuitenEten, dan kom ik met alle plezier naar jullie toe voor Buiten Eten op locatie.

Weer, of geen weer?:
Zomer of winter, koken op kampvuur gaat altijd door. Kijk bij impressie om een beeld te krijgen van BuitenEten in het voor- en najaar.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress