fbpx

Workshop Diner van het Kampvuur

Samen met je familie, vrienden of collega’s een gezellig dagje uit. Niet té actief maar wel lekker samen bezig zijn. Volg de kookworkshop Outdoor Cooking.

Ga samen aan de slag met het maken van verschillende kampvuren en het bereiden van heerlijke gerechten. Kies de verse ingrediënten bij jouw recept. Volg het authentiek recept en maak het klaar boven het kampvuur. In de wintermaanden met een lekkere gluewine of warme chocomel. In de zomer met een lekker wijntje of koud biertje erbij is dit een geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, teambuilding, vriend(inn)endag maar ook zeker als familiedag voor jong en oud.

En het mooiste van alles, het eindresultaat mag er wezen. Samen genieten jullie van de verse gerechten direct van het kampvuur. Geserveerd heerlijk buiten aan een langgerekte, gedekte tafel.

Duur: 4,5 uur
Kosten: €50,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar €30,-)

Inbegrepen:
– Outdoor cooking workshop
– Verse ingrediënten
– 10 consumpties per persoon
– Uitgebreid diner recht van het vuur
– BTW

Maak er een dagje uit van:
Wil je er een volledige dag van maken? Bereid de workshop koken op kampvuur dan uit met een kampvuur arrangement. De dag afsluiten bij de warmte van het kampvuur. Nog lekker napraten, een borrel drinken en samen genieten rondom het knisperende vuur. Gezellige gesprekken én de grootste verhalen. De avond vliegt voorbij.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress