fbpx

Workshop High wine van het kampvuur

Op de Longhorn Ranch wordt je ontvangen met een aperitief. Onder het genot van het eerste wijntje krijg je uitleg over de activiteit. Onder begeleiding ga je samen met jouw groep hartige hapjes maken boven het vuur. Alle benodigde materialen, de recepten en de ingrediënten staan al voor jullie klaar.

Jullie kunnen nu lekker aan de slag. Kampvuurtjes maken om op te koken, de ingrediënten uitzoeken van de ingrediëntenbar. Je volgt de recepten. Gevulde dadels, quesadilla’s, zalm, stoofpotje en heerlijke kaas als afsluiter. Zelf gemaakt, nog warm, recht van het houtvuur, komen de gerechtjes in 4 rondes op tafel met elk een bijpassend wijntje.

De mooie gedekte, langgerekte tafel staat klaar op locatie om aan te schuiven. Samen bezig, maar ook voldoende tijd om bij te praten en te genieten van de hapjes en de wijnen.

Allergieën? Geen probleem! Geef het gewoon aan bij de reservering, dan houd ik er rekening mee.

Slecht weer? Geen probleem! Natuurlijk is Buiten Eten het fijnste, maar we hebben ook een binnen locatie met het gevoel van buiten. In de overdekte kapschuur kan het koken op kampvuur gewoon zijn doorgang vinden.

Duur: 4 uur
Kosten: €50,- per persoon

Inbegrepen:
– Outdoor cooking workshop
– Verse ingrediënten
– 5 gerechtjes van het kampvuur
– 5 bijpassende wijnen
– Tafelwater
– BTW

  • High Wine op locatie
  • Wijn
  • klaar voor ontvangst wijn
  • Sfeer BuitenEten
  • bramvanoosterhout.nl 3065 1
  • High wine 1
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress