fbpx

Zakelijk arrangement

BuitenEten is een gezamenlijke activiteit die stevige basis biedt voor een zakelijk evenement, bedrijfsuitje, strategie-dag, teambuilding of heidag.

BuitenEten – Koken op kampvuur

Samen bezig zijn, iets nieuws ontdekken, van elkaar leren en de ruimte om te experimenteren. Dat zul je naast veel plezier, ondervinden in de workshop Koken op Kampvuur. Met jullie gezelschap ga je samen heerlijke gerechten bereiden boven het vuur. Van het begin tot het einde bouwen jullie samen het maal én natuurlijk proef je samen, in sfeer, van het eindresultaat.

BuitenEten is een 4 uur durende volledig verzorgde activiteit met jullie gezelschap. Een bijzondere activiteit op zich. Kies voor een van de menu’s, het drie-gangen diner, de high tea van het kampvuur, Vuur, Vlees en Bier, Vuur, Vis en wijn of een combinatie van vlees en vis in het Surf & Turf Deluxe menu.

Unieke locatie voor een zakelijk evenement

Ook kun je BuitenEten combineren met een vergadering, training of bijeenkomst op een van de mooie plekken op De Longhorn Ranch. De thuislocatie van BuitenEten.

Ruimte om te brainstormen, overleggen, plannen te maken, samen te zijn in een rustige en karakteristieke omgeving. Kies in kleine groepjes een plekje binnen in de barn, bij de openhaard, in de zithoek of neem een plekje aan de bar. Of met het hele team aan een langgerekte tafel. Met mooi weer verplaatsen we de sessie naar buiten. Onder de veranda, in de kampvuur-cirkel rondom het vuur of in de weide met uitzicht op de Texas Longhorn kudde. De Longhorn Ranch is die dag exclusief gereserveerd voor jullie gezelschap.

Ultieme beleving op De Longhorn Ranch

De ultieme beleving van deze prachtige locatie, ondervind je met het Texas Longhorn Exclusief arrangement. Jullie worden ontvangen op De Longhorn Ranch in de Barn of gezellig buiten op de veranda, onder het genot van verse koffie en gebak ontdek je het verhaal achter De Longhorn Ranch en de bijzondere koeien op de ranch. Het enige bedrijf met een kudde Texas Longhorn koeien in Nederland. Het Amerikaanse ras, bekend van de cowboyfilms, met imposante horens. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe deze runderen leven op de Ranch. Om te eindigen met een gezamenlijke kookworkshop: koken op kampvuur, met uitzicht in de weide bij deze bijzondere runderen.

Op het kampvuur gaan jullie onder begeleiding een 5-gangen diner bereiden met in elke gang een bereiding van het unieke Texas Longhorn vlees van onze ranch. Een totaalbeleving die alle zintuigen prikkelt en je de kans geeft om te proeven van het (h)eerlijke vlees, dat zeer beperkt beschikbaar is.

Zakelijk evenement op gewenste locatie

De BuitenEten sfeer op jullie eigen gewenste locatie kan ook. Met alle kookmaterialen, de ingrediënten, recepten en stretchtent kom ik naar jullie locatie om de BuitenEten sfeer daar te creeëren. Een langgerekte gedekte tafel, vuurtjes, verlichting. Met BuitenEten heb je de sfeer, een gezamenlijke activiteit en ‘catering’ in een. Een bijzonder evenement op jullie bedrijventerrein of een mooie locatie in de omgeving.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress