Carver Culinair – Winter editie
Home » Arrangementen » Carver Culinair – Winter editie
Carver Culinair: een leuk en bourgondisch arrangement waarbij je met de Carver op pad gaat en onderweg een heerlijk driegangenlunch eet. De route voert jullie langs drie horeca-gelegenheden in de buurt, waar jullie een klein voor-, hoofd- en nagerechtje krijgen. Je combineert dus het beste van twee werelden: een leuke tour met een bijzonder voertuig en een heerlijke lunchgerechtjes van drie verschillende horecazaken!
De tocht start vanuit de Longhorn Ranch in het mooie Someren-Eind, de thuisbasis van BuitenEten. Hier krijgen jullie uitleg over de voertuigen, waarna jullie op pad gaan. De horeca zaken weten dat jullie komen, dus het eten wordt lekker snel geserveerd waardoor jullie weer vlot op pad kunnen. Het mooie aan dit concept is dat er voldoende tijd tussen de gerechten zit, zodat je lekker kunt uitbuiken. Ook heb je de kans om te wisselen van chauffeurs en passagiers, zodat je met iedereen contact hebt. Een super leuk uitje dus!
Het Carver Culinair arrangement dient ten minste twee dagen voor aanvang van de gewenste datum gereserveerd te worden. Je kunt de tour rijden op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag, op basis van beschikbaarheid.
Houdt er rekening mee dat het Carver Culinair arrangement een lunchactiviteit is, de gerechtjes worden daarom ook aangeboden als een lekkere lunch.
De winter editie van de Carver Culinair is een bijzonder en gezellig uitje voor de herfst- en wintermaanden. Liever in de zomer? Dan is de Tuk & Taste zomer editie een geschikt uitje
Quick Info
Weersomstandigheden
Aantal personen
Geschikt voor
Prijs
Tijdsduur
Inclusief
✔ Huur Carver ✔ Route, ✔ WA Verzekering, ✔ 3x winterse verwennerijen ✔ BTW
– exclusief drankjes
De Carver is een super geschikt voertuig om een foodtour in de winter te doen, omdat deze elektrische auto’s beschikken over een verwarming en een dak.
Zo zit je dus lekker warm en droog, terwijl je geniet van het Brabantse landschap.
Hoe werkt Carver Culinair?
Voor een Carver Culinair tour ontvangen we je graag een half uurtje voor het begin van de tocht in onze ontvangstruimte. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak.
Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. We tekenen het huurcontract en leggen de werking van de Carver uit.
De route is zo opgesteld dat je een half uur per restaurant hebt om te genieten van de gerechten. De locaties weten dat jullie komen, ze zorgen er voor dat jullie ook weer op tijd door kunnen.
* Let op: Chauffeurs dienen een brommer- of AM rijbewijs te hebben én minimaal 18 jaar oud te zijn.
De prijs is inclusief WA verzekering, routebeschrijving en btw.
* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Carver, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek per pin of contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour. (als u de borg wilt pinnen dan dient u een pinpas mee te nemen, retourpinnen kan niet contactloos. Wij accepteren daarnaast geen credit cards)
Tijdsplanning
De Carver Culinair wintereditie kan worden geboekt in de herfst en de winter, vanaf ongeveer half oktober tot half maart. Omdat de dagen kort zijn in deze periode, kan er alleen gestart worden tussen 10:00 uur en 12:00 uur, zodat jullie voor zonsondergang weer terug zijn.
In de zomer hebben we ook een leuke culinaire route met onze TukTuks en E-Choppers: nét zo gezellig, maar met andere gerechten en voertuigen.
Wat zit er inbegrepen bij de Carver Culinair?
- Een bourgondische route door de peel-gemeenten (ongeveer 40 km)
- De huur van een super moderne Carver
- Stops bij drie leuke Horecazaken
- Bourgondische en winterse hapjes
- Een dagdeel vullend programma (ongeveer 4 uur)