Vuur, Vlees & Bier
Home » Arrangementen » Vuur, Vlees & Bier
De kookworkshop waar elke man warm van wordt. Grote stukken vlees, vuur en speciaal bier. Hout hakken, vuur maken én op de vlammen vier grote stukken vlees bereiden. En bij elk vleesgerecht een bijpassend speciaalbier. Een stoere activiteit, lekker eten én drinken in een.
We nemen vlees serieus: van voor- tot nagerecht! Elk gerecht krijgt de perfecte match met een bijbehorend biertje. Een barbecue is al mannelijk, maar koken op een kampvuur is pas echt next-level mannelijkheid! Bakken, roken, grillen en sudderen, alles komt aan bod. En het mooiste is, nadat we de voorbereidingen hebben getroffen, mogen de vleesgerechten rustig garen op het vuur. Dat betekent dat jullie tussendoor de tijd hebben om te genieten van een paar welverdiende biertjes.
Deze workshop is niet alleen populair als teamuitje, maar is ook een favoriet voor vrijgezellenfeesten of vriendendagen met de mannen. Want wat is er nu beter dan samen te komen rond het vuur, te genieten van goed gezelschap en te proeven van heerlijk bereid vlees en speciaalbieren?
De bijpassende bieren zijn speciaal geselecteerd door onze eigen biersommelier. Wil je geen workshop koken op kampvuur, maar wel een gave activiteit waarbij je meer te weten komt over de lokale Eeuwig Zonde bieren? Volg dan het Biken & Bier arrangement, waarbij je een E-Chopper tour combineert met een speciaalbierproeverij van Eeuwig Zonde
Quick Info
Weersomstandigheden
Aantal personen
Geschikt voor
Prijs
Tijdsduur
Inclusief
Hoe werkt het?
Het Vuur, Vlees en Bier programma is next level barbecueën. Geen gecontroleerde temperaturen of snel lapjes draaien. Nee, koken boven de vlammen! Dat is wat we gaan doen. Het zal je verbazen wat voor mooie vleesgerechten er te maken zijn boven het vuur. Zonder Green Egg of Weber barbecue.
Gasten die naar huis gaan zeggen vaak: die barbecue heb ik niet meer nodig, dit is veel leuker én handiger. Ideaal, zo kun jij je vrienden met het volgende feestje imponeren met je nieuwe buiten kook skills.
Op het menu staan vijf sappige vleesgerechten waar je je vingers bij af likt. Bij elk gerecht wordt een bijpassend speciaalbier geserveerd.
Allergieën? Geen probleem! Geef het gewoon aan bij de reservering, dan houd ik er rekening mee.