fbpx

Over BuitenEten.nl

Even voorstellen

Hallo, Wendy hier van Buiten Eten. Als BuitenEten.nl geef ik workshops koken op kampvuur voor zowel zakelijke gelegenheden als groepsuitjes. Telkens in een ander jasje, van een drie-gangen diner, een high tea, tapas en arrangementen met bijpassende wijnen of bieren, tot een dagvullend inhoudelijk programma. 

Hoe kom je daar zo bij Wendy? Met het vooruitzicht dat vrienden of familie op bezoek komen ben ik helemaal in mijn nopjes. Welke gerechtjes ga ik maken? Hoe ga ik ze presenteren? Heb ik nog leuke attributen om het sfeervol aan te kleden? En dan het liefst buiten! Een barbecue, een borrel bij een kampvuurtje, koken op kampvuur of samen eten aan een lange tafel. Een gezellig samenzijn, een goed gesprek met een hapje en drankje on the side. Het gevoel van samenzijn, groepsontwikkeling en teambuilding hebben vanuit mijn Scoutingachtergrond altijd erg aangesproken. Deze interesses samen maakt dat ik tot het concept BuitenEten ben gekomen. Een kwalitatief buitenprogramma voor zowel de zakelijke als particuliere gast. 

Samen met groepen koken op kampvuur. De verse ingrediënten, kookmaterialen staan klaar. De recepten getest op het houtvuur en natuurlijk voorgeproefd. De drankjes in de ijsbakken, de tafel gedekt. Klaar om de gasten te ontvangen.  Lekker buiten bezig zijn. Dat samen met een leuke  groep vrienden, familie of een team van collega’s maakt het compleet. Het is mooi om ieders kwaliteiten te benutten, samen iets moois creëren en te zien dat iedereen om je heen geniet. Daar krijg ik positieve energie van. 

Contact met BuitenEten.nl


Mijn ultieme gevoel van buitenleven, door buiten eten, koken en samenzijn, dat wil ik met jullie delen als BuitenEten.  Ik zou het leuk vinden als jij BuitenEten met mij een keer komt beleven met een workshop koken op kampvuur.

Wendy Adriaans

bramvanoosterhout.nl 3163
Diner van het Kampvuur
bramvanoosterhout.nl 3122

Workshop Koken op Kampvuur

Ik zou het leuk vinden als jij buiteneten.nl met mij een keer komt beleven. Samen met jouw groep koken op kampvuur, nieuwe recepten proberen, nieuwe kooktechnieken ontdekken én bovenal een gezellige dag beleven. Onder het genot van een drankje en met als kers op de taart, een diner vers van het vuur, dat jullie samen bereid hebben. 

bramvanoosterhout.nl 3086
 
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress