Bijzonder jaar, hollen en stilstaan
Home » Bijzonder jaar, hollen en stilstaan
Begin van 2021 kozen we ondanks de lockdown ervoor om niet langer stil te staan, maar onze tijd te steken in het verbeteren van het bedrijf, zodat we er weer klaar voor zouden zijn als we open mochten.
De eerste maanden van het jaar stonden in het teken van verbouwen. Een nieuwe spoelkeuken en opslag voor alle kookmaterialen en een nieuwe recreatieweide.
Een grote investering in een tijd dat al je inkomen wegvalt. Maar in mijn eerste jaar als volledig ondernemer kwam ik erachter dat we meer ruimte nodig hadden. En niet alleen fysieke ruimte, maar ook ruimte in tijd, want in mijn eentje kreeg ik het bedrijf niet meer gedraaid.
Dus 1 januari 2021 stopte ook Mark met ‘werken’ om mee te gaan in het bedrijf. Een risico in een onzekere tijd, maar we kozen ervoor;
Op het moment dat we weer open zouden mogen, zouden wij er klaar voor zijn om super veel gasten te ontvangen. De faciliteiten op orde en de mankracht gereed.
En dat lukte, het duurde welleswaar lang voordat alle activiteiten weer echt op mochten starten, maar vanaf dat moment konden we er wel vol voor gaan.
We hebben het team uitgebreid met fijne medewerkers die ons op alle vlakken helpen. We mogen van geluk spreken dat we met een mooi team de piektijd goed hebben kunnen opvangen, en we uiteindelijk een super jaar hebben kunnen draaien.
Maar het was wel pieken, en pieken kan even, maar niet het hele leven.
Nu staan we weer even stil, en blikken terug op vorig jaar. En kijken vol verwachting al vooruit naar 2022.
We weten nog niet wanneer het seizoen van 2022 voor ons start, maar we weten wel dat we dit jaar weer een stap willen maken om er voor het volgende seizoen weer meer dan klaar voor te zijn.
We bouwen verder uit en willen graag dat iemand ons daarin gaat versterken.
Iemand? Een buitenmens, die graag onder de mensen is, die van lekker eten houdt, die niks leuker vindt dan mensen een fantastische beleving te geven of misschien wel iemand die ook net als ik van ‘Scouting’ zijn/haar werk wil maken.
Lijkt het jou gaaf om BuitenEten mee naar het volgende niveau tillen, dan zoeken we misschien wel jou of die ene vriend/vriendin die jij helemaal in dit plaatje vindt passen.
Laat het ons weten en we gaan graag met je in gesprek!
Proost op een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2022!
Liefs,
Wendy van BuitenEten
Geef een reactie