Winterperiode voorbij – klaar voor een nieuw seizoen
Home » Winterperiode voorbij – klaar voor een nieuw seizoen
Winterperiode, voor ons een rustigere periode. Tijd om bij te werken, nieuwe dingen te proberen, plannen te maken, bij te scholen en vakantie te vieren.
Zo lanceerden we twee leuke nieuwe winter-arrangementen. De van Boer tot Borrel tocht met de TukTuk en Carver en de Italiaanse TukTuk winter tour. Met een anti-pasti plank vooraf en aansluitend lekker pizza’s eten.
Deze winter werden onze plannen voor de toekomst concreter en diende we de bestemmingsplanwijziging voor onze locatie in. En genoten we van een vakantie naar Spanje en Sri Lanka om even af te schakelen.
Ook proberen we elk jaar in deze periode een project te kiezen. Een cursus, opleiding of coaching.
Waarbij we vooral kiezen voor plezier en wat we leuk vinden om te doen. Uiteindelijk is dat waarom ik ben begonnen met ondernemen. Om elke dag te doen wat je leuk vindt.
En natuurlijk leren we altijd wat bij en kan ik het als ondernemer ook niet laten om er altijd wel iets van door te voeren binnen het bedrijf.
Vorig jaar volgde ik een wijncursus en deed Mark de opleiding tot Biersommelier. Deze winter kozen we ervoor om samen de kookcursus Ambachtelijk Koken bij de Echoput in Apeldoorn volgen.
Ik heb een passie voor koken. De momenten dat we vrij zijn en met de feestdagen dan nodigen we familie of vrienden uit. En sloven we ons uit in de keuken. Maar we hebben er nooit een opleiding voor gevolgd. Dus leek het ons leuk om meer leren over het ambacht en de basisprincipes van het koken
Een cursus vol nieuwe inspiratie, handigheidjes in de keuken en het naar een volgend niveau brengen van de gerechten. Deze winter profiteerde we al van de cursus en konden we nog relaxeter voor vrienden koken.
Nu het seizoen weer is begonnen kijken we of we de technieken die we geleerd hebben in de keuken, ook kunnen toepassen op de workshops Koken op Kampvuur. Om de beleving naar een volgend niveau te tillen. Te beginnen met het Surf & Turf menu waar we al een paar leuke ideeën voor hebben.
Heel leuk en leerzaam om met nieuwe dingen bezig te zijn. En weer klaargestoomd om vol frisse energie te starten aan een nieuw seizoen. Benieuwd wat 2024 ons gaat brengen!
We hebben er in ieder geval weer veel zin in om jullie te ontvangen.
Tot ziens!
Wendy van BuitenEten
Geef een reactie